Ervaringen vaktherapie

Om een beeld te schetsen wat vaktherapie, beeldende therapie, betekent binnen jouw psychologische hulpvraag, vertellen echte clienten hun ervaring. Zij vertellen zelf welke impact de vaktherapeutische behandeling heeft gehad op hun psychologische hulpvraag. Mijn cliënten; kinderen, adolescenten, mannen en vrouwen, hebben hun ervaring zelf geschreven en toestemming gegeven tot publicatie omtrent hun psychologische hulp middels vaktherapie. De cliënten die je voor gingen zijn in de leeftijd van 10 tot en met 69 jaar.

 

Lees hun reviews en ondek hoe hun leven is getransformeerd op het gebied van gezondheid, angsten, zelfverstrouwen, relaties, werk, geluksbeleving,  Links in het menu kun je kiezen uit ervaringen met vaktherapie.

 

Tevredenheidsonderzoek en quotes

Cliënten waarderen mijn beeldende therapie behandeling met een 8,5 gebaseerd op clientbeoordelingen via het tevredenheidsonderzoek FVB, 2018. Quotes hieruit:

- Ik kan ieder mijn beeldend therapeute van harte aanbevelen. 

- Ik heb net de enquete geprobeerd in te vullen maar de vragen zeggen mij niets. Ik ben heel tevreden hoe jij mij geholpen hebt. Ik geef jou een dikke 8 en je hebt mij geleerd nee te zeggen als ik iets niet wil en dat geldt voor deze enquete over vaktherapie.

- Patricia is een warme liefdevolle therapeute die een veilige sfeer schept en zeer kundig is op haar vakgebied.

 

 

 

Klik hier voor Angststoornis behandelervaring